World Sauna Day lauantaina 27.4.2024

World Sauna Day – tapahtumassa eletään ja hengitetään kaikkea saunaan liittyvää. Kyse on lämpimien iloa ja rentoutumista tuovien kokemusten luomisesta. Maailmassa on loputon määrä saunoja ja suurin osa niistä on vielä tuntemattomia. Saunapäivän tarkoituksena on tuoda esille saunakulttuurin monimuotoisuus ja saunat näkyviin yhdelle kartalle.
Kuka tahansa voi osallistua World Sauna Dayhin saunomalla oman joukon kanssa tai avaamalla saunansa saunojille liittymällä saunapäivään! 

Tulevan lauantain lämminhenkinen tapahtuma yhdistää maailman mantereilta saunojia ja saunoja. Tällä hetkellä mukaan on ilmoittautunut reilussa kuukaudessa lähes jo sata saunaa; kotisaunoista telttasaunoihin ja vaunusaunoihin. Mukana saunoja jo yli maasta ja neljästä maanosasta – päämääränä saada saunoja mukaan mahdollisimman monesta maasta kautta maailman! 

Heitäthän löylyä kiukaalle ja ilmoittaudu mukaan! Oli sauna yksityinen kotisauna tai yleinen sauna, tulethan itse mukaan tai hihkaisethan saunan omistajille ympäri maailmaa lämmittämään saunansa Saunapäivänä muun maailman mukana.

Lisää saunasi kartalle tai etsi paikkasi lauteilta https://www.saunaday.com

Jokaisesta tapahtumaan ilmoittautuneesta saunasta lahjoitamme 1€ Maailman mielenterveyssäätiölle. Tarkoituksena on saada saunat näkyviin maailmalle ja näyttää saunomisen yhteisöllinen ja tervehdyttävä vaikutus. Saunominen on varmasti yksi merkittävimmistä syistä, miksi olemme maailman onnellisin kansa jo monta vuotta putkeen❤ 

How can we help you?

Carita Harju

Executive Director
Tel. +358 40 566 2481

Join our mailing list!

We'll email you valuable sauna information

Strategic partners

© 2024 - Sauna From Finland ry - Privacy policy